Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Per ne

AURORA është kompani më traditë 20 vjeçare.
U themelua në vitin 1992 si biznes privat duke tejkaluar sfidat e shumta që ballafaqohen bizneset në fillim të jetës së tyre.
Kompania është lider në treg që disponon një gamë të gjerë të produkteve si dhe shërbime të një standarti të lartë.
alt

Njihet si kompani moderne me shërbime profesionale që ka një reputacion të një kompanie që kujdeset për klientet e saj.
Aurora si kompani është e fokusuar në integrimin e produkteve më të reja në rrjetin e elektrikës, duke filluar nga kabllot më të thjeshta deri tek teknologjia e fundit e automatikës.

 
Misioni
Të jetë lider në treg – ofruese e zgjedhjës së parë në përmbushjen e kërkesave të konsumatorve përmes shërbimeve të arsyeshme dhe profesionale.
 
Visioni
Të jemi një kompani e suksesshme, që operon me dinjitët dhe ndershmëri duke kultivuar standarte të larta të arritjeve dhe etikës në biznes.
 
Vlerat tona
Të kuptojmë ndryshimet dhe të përshtatemi me mjedisin lokal. Standarde të larta profesionale. Aksesi në informacionin kryesor. Motivimi i bashkëpunëtorëve
 
<
Homemade Latin Couple Blojobs Dawan Ladyboy Dawan Ready To Seduce Pantie Pov Machine Fucking 18Yo Nice Teen Hairy Pussy 1 Goldiec Fuck My Pussy Baby